رشد 16 درصدی مرحله تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی در بهمن ماه 1401

دانشگاه های پیام نور هر سال در مرحله اول برای ورودی مهر ماه سال تحصیلی جاری به صورت بدون آزمون و صرفا بر اساس سوابق تحصیلی دانشجو می پذیرند. پس از اتمام پذیرش این دوره، برای رشته ها و ظرفیت های خالی مانده رشته محل های نوبت اول در نوبت بهمن ماه تکمیل ظرفیت رشته های بدون کنکور برگزار می شود.

• ثبت نام بدون کنکور دانشگاه پیام نور در مرحله تکمیل ظرفیت ورودی مهر معمولا هر ساله در محدوده آذر ماه آغاز می شود.

براساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، قریب به 43 هزار داوطلب تحصیل در مقطع کارشناسی، با رشد 16 درصدی نسبت به سال گذشته، دانشگاه پیام نور را برای ادامه تحصیل خود انتخاب کردند.

برای اطلاع از دوره های آمادگی کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور و دریافت مشاوره رایگان عدد 451 را به شماره 30006018 پیامک کنید.