در خصوص پذیرش دورههای فراگیر پیام نور برای سال 1402 اطلاعیهای از سازمان سنجش صادر نشده است؛ علیرغم پیگیریهای دانشگاه پیام نور، برگزاری این آزمون در حالهای از ابهام قرار دارد.
شما برای انتخاب مسیر ادامه تحصیل خود می بایست با دانشگاه پیام نور و طرح آمادگی فراگیر آشنایی کامل داشته باشید. در این مطلب تمامی ابعاد طرح آمادگی فراگیر پیام نور و اعتبار دانشگاه پیام نور را برای شما دانش پذیر گرامی توضیح داده خواهد شد.
درباره دانشگاه پیام نور
دانشگاه دولتی پیام نور به عنوان بزرگترین شبکه آموزش عالی کشور و چهارمین دانشگاه دنیا با نظام آموزشی مبتنی بر آموزش باز (open university) می باشد. آموزش باز، نظام آموزشی است که با بهرهگیری از فناوری آموزشی، استفاده از کتابهای درسی خود آموز و دانشجو محور در یادگیری، ضرورت حضور دانشجو در کلاسهای درسی را کاهش میدهد.
نحوه پذیرش فراگیر
به داوطلبان اجازه داده می شود تا در رشته انتخابی ترم یک دانشگاه به عنوان دانش پذیر ثبت نام نمایند و در صورت کسب حد نصاب های علمی در دروس ترم یک دانشگاه از دانش پذیری به دانشجوی رسمی تبدیل وضعیت یافته و ادامه تحصیل داوطلبان در ترم دوم از طریق طرح فراگیر دانشگاه پیام نور میسر خواهد بود.
تفاوت فراگیر پیام نور و کنکور سراسری
دانشپذیر در طرح آمادگی فراگیر پیام نور از استرس رقابت سنگین به دور بوده و کتب مرجع امتحانی بین ۴ تا ۶ کتاب میباشد که در صورت پذیرش به عنوان واحدهای ترم اول دانشگاه مورد قبول واقع میگردد و دانشجو به ترم دوم تحصیلی وارد خواهد شد. این در حالی است که در کنکور سراسری کارشناسی ارشد دانشجویان بایستی منابع متعدد دوره ۴ ساله لیسانس را مطالعه نمایند و پس از قبولی تازه به ترم اول وارد میشوند.
امتیازات و مزایای طرح فراگیر دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد:
در ادامه لیستی از رشته های ارائه شده در این دوره قرار داده شده که با کلیک روی هر عنوان رشته می توانید مطالب بیشتری و همچنین بازار کار هر رشته را ملاحظه کنید.