برگزاری دومین همایش ملی فرش و معماری داخلی

دومین همایش ملی فرش و معماری داخلی در تاریخ 8 بهمن ماه 1402 با تلاش جمعی از فعالین نامدار حوزه فرش و معماری و دکوراسیون داخلی از جمله موسسه آموزش عالی آزاد دانش پژوهان، اتاق بازرگانی استان اصفهان، دانشگاه هنر اصفهان، انجمن تولید کنندگان و صادر کنندگان فرش دستباف استان اصفهان ، نمایشگاه بین المللی اصفهان، انجمن صنفی کارفرمایی مهندسان معمار استان اصفهان با حضور سخنرانان ویژه از جمله مهندس نسیم اسحاقی(عضو رسمی دفتر زاها حدید، معمار مرکز جوانان بین المللی نانجینگ چین و ...) دکتر عبدالرضا محسنی (استاد معماری در دانشگاه های هنر تهران و ...) استاد حمید ذوالانواری (نائب رئیس تولید کنندگان و صادر کنندگان فرش دستباف ایران) و مهندس فربد رسام مدیر شرکت مهندسی طراحی و معماری داخلی فربد رسام در شهر اصفهان در محل سالن همایش‌های اتاق بازرگانی واقع در بلوار آینه خانه میدان خواجو  برگزار میگردد.