تقدیر ریاست محترم دانشگاه پیام نوراستان تهران

تقدیر ریاست محترم دانشگاه پیام نوراستان تهران از موسسه آموزش عالی آزاد دانش پژوهان

ریاست محترم دانشگاه پیام نور تهران جناب آقای دکتر غلامرضا خانیکی طی تقدیرنامه‌ای از خدمات کیفی و مطلوب آموزشی موسسه آموزش عالی آزاد دانش‌پژوهان تقدیر و تشکر نمودند.

ایشان بیان نمودند: بی‌تردید رشد و توسعه کشور گرو توسعه آموزش‌های عالی و مهارتی توسط مجموعه‌های آموزش توانمند می‌باشد که با ارائه خدمات آموزشی کیفی و همه‌جانبه در تربیت نیروهای توانمند برای میهن اسلامی تلاش نمایند.

ریاست دانشگاه تأکید نمودند:در این راستا همراهی واهتمان آن موسسه محترم را طی 2 سال همکاری آموزشی با دانشگاه پیام نور استان تهران در حوزه برگزاری دوره‌های آموزشی آزاد کوتاه مدت و  MBA ,DBA از اسفند 1397 تاکنون در راستای نیل به اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی برای پیشرفت نسل جوان و پویای جامعه را ارج می‌نهیم.

وی در پایان بیان داشت: بدین وسیله مراتب رضایت از حسن همکاری آن موسسه در ارائه خدمات کیفی و مطلوب آموزشی فوق مورد تأیید قرار می‌گیرد و از خدمات آن مجموعه در این زمینه تقدیر و تشکر می‌گردد.

از درگاه ایزد منان در ضل توجهات حضرت ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) موفقیت، سعادت روزافزون مسألت می‌نمایم.

نظرات کاربران