زمان ثبت نام کارشناسی ارشد 1403

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی دانش پژوهان، دکتر عبدالرسول پورعباس با اعلام این خبر، یادآور شدند: ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1403 و همچنین بیست و نهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور از امروز 7 آبان ماه آغاز شده  و 13 آبان ماه پایان می‌پذیرد

تمدید مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد 1403 تا 17 آبان:
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از تمدید مهلت ثبت نام برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1403 در تمام دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیر دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی و بیسا و تهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور تا 17 آبان ماه خبر داد.

بنابراین لازم است متقاضیان با مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت نام و در صورت دارا بودن شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در آن دفترچه،  برای شرکت در آزمون مذکور اقدام نمایند.
خاطر نشان می‌شود طبق روال هر سال : دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد  ناپیوسته هم‌اکنون سایت رسمی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس https://register1.sanjesh.org/nrgarshad403 منتشر شده.
توجه فرمائید که: ثبت‌نام داوطلبان فقط زمانی تکمیل شده است که در انتهای مراحل ثبت نام، شماره پرونده 7 رقمی و کد پیگیری ۱۶ رقمی دریافت نمایند.
همچنین دکتر عبدالرسول پورعباس یادآورشدند که: آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۳ در روز جمعه ۴ اسفند ماه سال ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد

در همین راستا موسسه دانش پژوهان آمادگی خود را در خصوص برگزاری دوره‌های آموزشی کاربردی مختلف مبتنی بر کارآفرینی و جذب عزیزان در بازار کار اعلام می‌دارد.