پذیرش در دوره های مشترک فراگیر دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب با برخی از دانشگاههای کشور آلمان

دوره های فراگیر کارشناسی ارشد  دانشگاه آزاد اسلامی هر ساله در رشته های مختلف در واحد تهران جنوب نیز دانشجویانی را تحت پوشش خود قرار می دهد. دانشگاه آزاد اسلامی شرایطی را فراهم آورده که دانشجویان در صورت نیاز بتوانند به صورت مشترک با برخی از دانشگاه های کشور آلمان ادامه تحصیل دهند.

این دانشگاه ها شامل موارد زیر است:

دانشگاه ایلمنائو / دانشگاه ارفورت / دانشگاه نوردهاوزن.

شرایط  و ضوابط پذیرش در دوره های مشترک واحد تهران جنوب با این دانشگاه های کشور آلمان در بخش زیر آورده شده است:

• حداکثر سن متقاضی 26 سال می باشد. (متولدین سال 1374 به بعد).
  • لازم است رشته تحصیلی در دوره کارشناسی با رشته انتخابی در کارشناسی ارشد متناجس باشد.
  • متقاضیان مرد لازم است در زمان اعزام فاقد مشکل نظام وظیفه باشند.
  • از دانشجویان معرفی شده به واحد تهران جنوب پس از اعلام قبولی مصاحبه اختصاصی بعمل می آید.
  • در هنگام مصاحبه برای اخذ ویزای دانشجویی در سفارت آلمان دانشجویان باید گواهی تمکن مالی جهت پرداخت 11000 یورو را ارائه نمایند.
  • متقاضیان پس از قبولی در مصاحبه ورودی به آنستیتو گوته معرفی خواهند شد که شهریه دوره های فوق فشرده (حدود سه میلیون تومان) می باشد و طول هر دوره فوق فشرده حدوداً یک ماه و نیم خواهد بود و دانشجو تا زمان آماده شدن برای امتحان دیپلم آلمانی حدود ده روز را باید با موفقیت بگذراند.
  • شهریه دانشجویان اعزامی به آلمان طبق مصوبه استان مبلغ 1500 یورو می باشد که 1000 یورو آن در ابتدا و 500 یورو آن پس از موفقیت در امتحان دیپلم زبان آلمانی (Testdaf)  از دانشجویان اخذ خواهد شد.
  • اگر دانشجو به هر دلیل از ادامه تحصیل منصرف شود دانشگاه به هیچ عنوان شهریه پرداختی را مسترد نخواهد کرد.
  • اگر به هر عنوان دانشجو نتواند ویزای تحصیلی از سفارت آلمان اخذ نماید، دانشگاه در این خصوص مسئولیتی نخواهد داشت.
  • دانشجو در هنگام تحصیل در آلمان باید به مقررات دانشگاه های طرف قرارداد احترام  بگذارد ودر هر ترم پیشرفت تحصیلی خود را به واحد تهران  جنوب اعلام نماید.
  • هزینه تحصیل و زندگی در دانشگاه های طرف قرارداد ماهیانه حدود 750 یورو می باشد.
  • امکانات لازم برای استفاده دانشجویان از خوابگاه دانشجویی فراهم خواهدشد.
  • کل دوره در کشور آلمان بر گزار می شود و دانشجو مدرک نهایی را پس از گذراندن موفقیت آمیز تحصیل از دانشگاه طرف قرارداد آلمان اخذ خواهد کرد.
  • اگر دانشجو به هر علتی در طول تحصیل تنواند دروس را بگذراند(2 مرتبه مردودی در هر درس منجر به اخراج از دانشگاه می شود)، در اینصورت واحد تهران جنوب هیچگونه مسئولیتی برعهده نخواهد داشت.

• لازم به ذکراست در صورت عدم کسب شرایط اعلام  شده پذیرش داوطلب کان لم یکن تلقی خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با مشاورین ما کد 451 را به شماره 30006018 پیامک کنید.